Friday, July 1, 2016

Secretele:  Merita incercat: doar doua exercitii si doua cani din aceasta bautura, consumate zilnic, te vor ajuta sa obtii abdomenul plat mult visat

Secretele:  Merita incercat: doar doua exercitii si doua cani din aceasta bautura, consumate zilnic, te vor ajuta sa obtii abdomenul plat mult visat:

toxinele nocive, previne retentia de apa, imbunatateste sanatatea si este benefica functionarii si activitatii cerebrale.

Iata cum sa prepari uimitoarea bautura:

Ingrediente:
  • 1 cana de suc proaspat de grapefruit organic ( poate fi inlocuit cu suc de portocale)
  • 1 lingurita de miere naturala pura
  • 2 lingurite de otet din cidru de mere
Mod de preparare:

Pune toate ingredientele intr-un blender si amesteca-le bine, pana cand obtii un smoothie omogen.

Este indicat sa consumi aceasta bautura o data pe zi, timp de 10 zile, cu 30 de minute inainte de a face exercitiile.

Masoara-ti talia inainte de tratament, pentru a putea observa imbunatatirile si repeta acest lucru timp de 10 zile.

Pentru cele mai bune efecte, trebuie sa faci si activitate fizica, sau  cateva exercitii cardio eficiente.

Iata cateva sugestii:

1. Poti face jogging sau poti alerga, acestea sunt niste exercitiu cardio nemaipomenite pentru arderea grasimilor, iar daca le faci cu viteza, vei arde si mai multe calorii.

In cazul alergatului, vei arde aproximativ 100 calorii pe mila, si vei preveni aparitia unor probleme cardiovasculare. Daca esti la inceput, ia-o incet si mareste gradat ritmul si distanta.

2. Fa un curs de spinning ( ciclism interior) sau ciclism intens - acestea reprezinta exercitii alternative care te vor ajuta sa arzi grasimea si caloriile cu o viteza accelerata. In cazul unui curs de spinning, poti controla rezistenta si viteza, insa cu cat mai greu pedalezi, cu atat mai repede arzi grasimile.



Nu uita sa incepi incet si sa gradezi exercitiile. In timpul antrenamentului, asigura-te ca bei multa apa, caci vei transpira foarte mult si vei avea nevoie sa iti hidratezi corpul." preluat de la secretele;





'via Blog this'

No comments:

Post a Comment