Thursday, July 7, 2016

Secretele: Acest exercitiu simplu m-a ajutat sa imi rezolv problema gazelor si a balonarii

Secretele: Acest exercitiu simplu m-a ajutat sa imi rezolv problema gazelor si a balonarii:

TOARNA  250 de ml APA intr-un ibric, apoi sa asezi in el o singura nuca. Dai drumul la aragaz la foc mic si lasi sa fiarba pana cand apa scade la jumatate.


Dupa ce a scazut, lichidul ce a ramas este remediul despre care vorbim.

Lasa-l sa se raceasca si bea-l pe tot odata. Daca ti se pare ca are un gust neplacut, poti sa-l indulcesti cu o lingurita de miere.

Pentru ce este recomandat?

- urmat zi de zi timp de 30 de zile, te va face sa te lasi de fumat. Incet incet, nevoia de a-ti mai aprinde o tigare va disparea. Efectul il vei simti dupa 2-3 zile de consum. Acest remediu are capacitatea de a curata plamanii de substantele nocive acumulate.

- baut periodic, acest lichid te va ajuta sa scazi nivelul colesterolului din sange

- imbunatateste functionarea inimii

- regleaza tensiunea arteriala

- in combinatie cu zeama de la o jumatate de lamaie, te scapa de tuse.

Asadar, nu mai sta pe ganduri si incearca de maine sa pui si tu o nuca in apa. 

BALONAT SI CU GAZE?
Este un exercitiu yoga, numit Pavana Muktasana, care se mai numeste si pozitia "cu fata-n sus”, exercitiu care te ajuta sa lupti impotriva balonarii si a gazelor.

In timp ce il faci, trebuie sa fii foarte atent la modul in care iti echilibrezi miscarile, atentia si respiratia! Daca este urmat regulat, te va ajuta sa stimulezi si sa stabilizezi functionarea sistemului digestiv, care este compus din intestinele subtire si gros, pancreas si ficat.

Tot ce trebuie sa faci este sa te asezi intins pe spate, apoi sa-ti apuci genunchii cu ambele brate, tragand barbia cat mai aproape de genunchi. Mentine pozitia timp de 1-2 minute, dupa care revino in pozitia initiala.

Nota: Pe tot parcursul exercitiului respira adanc YOGA breathing, , relaxeaza-te si incearca sa nu te gandesti la nimic.

Repeta de 3 ori la rand procedeul si problemele cu balonarea si gazele vor fi rezolvate!



'via Blog this'

No comments:

Post a Comment