Monday, July 18, 2016

Coinspace - ELENA LUCA olgalazin@gmail.com - Gmail

Coinspace - olgalazin@gmail.com - Gmail:



Elena Luca

Jul 14 (4 days ago)
to me
Bună ziua Olga, de la ELENA LUCA

Va trebui să vă arăt mult mai multe lucruri pentru a putea fi operativă și a mări team-ul dvs. 
Când ve-ți avea WOS-ul activ, să îmi spuneți, așa vă pregătesc niște informații care vă vor fi de folos. sau dacă doriți ne putem auzi chiar și într-o conferință online care o vom stabili de comun acord în funcție de timpul fiecăruia. Eu vă voi comunica linkul conferinței și putem sta liniștite pt. a vă explica mai multe lucruri. 

Aș vrea să vă propun o altă idee care nu este de trecut cu vederea. Măcar dvs. sunteți deja înscrisă, n-am de unde ști. Este vorba despre Coinspace. Eu m-am înscris din aprilie, dar neavând bani nu am activat account-ul meu. Ieri am cumpărat un pachet și așa am reușit să activez poziția mea.În Italia nu este încă oficial, va fi în toamnă, de asta este bine să fii între primii . La această oră are o valoare mică, deci este momentul de a intra, de a investi. Așa cum a fost cu bitcoin-ul, care a intrat in viața oamenilor cu o valoare de nimic și nimeni nu ar mai fi crezut că la această oră a ajuns la cca 650€. 
Eu vă las niște informații in limba engleză, pt. că în română încă nu am văzut, dar dacă nu sunt, intenționez să le fac eu. Cum am văzut că dvs. nu aveți probleme de a înțelege engleza, ascultând un video al dvs, vă trimit materiale în engleză și nu se știe niciodată dacă nu vom colabora dacă sunteți interesată. 
Vă doresc o după amiază plăcută. 
Elena. 

PRESENTATION COINSPACE  à
TAKE POSITION FREE, SIGN IN!!,, go to the link -----> http://ele60.coinspace.biz   
watch the video tutorial for registration-----> https://www.youtube.com/watch?v=mnh9KAG3C_E 
-----> SEE HOW TO MAKE THE PAYMENT CARD
https://www.youtube.com/watch?v=auCnO1hr7Gw
https://www.youtube.com/watch?v=GGTZNq4pSMA



'via Blog this'

No comments:

Post a Comment