Thursday, July 7, 2016

JUICE IT: RED CABBAGESecretele: Un litru de suc de varza rosie pe zi poate duce si la remisia totala a cancerului!

 Un litru de suc de varza rosie pe zi poate duce si la remisia totala a cancerului!:

UN LITRU DE SUC DE VARZA ROSIE PE ZI POATE DUCE SI LA REMISIA TOTALA A CANCERULUI!

Varza rosie are mult mai multe vitamine ca surata sa alba si, in plus, pigmentii care dau culoarea purpuriu-violet au efecte recunoscute asupra sistemului imunitar fiind foarte puternici antioxidanti cu efect antitumoral.

In varza rosie gasim : calorii- 31, indicele glicemic 15, Vitamina C -57,oo mg, Vitamina A-1116,00 UI, Vitamina K 38,00 mcg, Vitamina B9(acid folic), minerale -Potasiu-243 mg, Calciu-45,00 mg, Magneziu -16,00 mg, Acizi grasi Omega 3-45,00 mg si Acizi grasi Omega 6-34mg. si multe altele.

Antioxidantii(antacienii) sunt substantele care dau culoare acestei legume minunate avand capacitatea de a imbunatati permeabilitatea vaselor de sange si protejarea corpului uman de efectele negative ale radiatiilor.

Varza rosie este foarte indicata in afectiunile cardiovasculare, in probleme oculare, in leucemie, pentru intarirea sistemului imunitar, in obezitate (salatele de varza si supele de varza ,indiferent ca este varza alba sau rosie.), in afectiunile stomacului, ulcer in special, in Alzheimer (previne si combate degenerarea celulelor sistemului nervos central).

In variate tipuri de cancer consumul unui litru de suc de varza rosie pe zi poate duce chiar si la remisia totala a cancerului. Ar fi preferabil ca sursa de procurare a verzei sa fie sigura.

Chiar daca sunteti sanatosi, dati atentie acestei verze. Eu una fac o salata in fiecare zi!

Despre autor:
"UN LITRU DE SUC DE VARZA ROSIE PE ZI POATE DUCE SI LA REMISIA TOTALA A CANCERULUI!  

'via Blog this'

No comments:

Post a Comment