Sunday, June 26, 2016

Secretele: Cum sa scapi definitiv de paianjeni in locuinta

Secretele: Cum sa scapi definitiv de paianjeni in locuinta:



Fructele citrice

Stoarce o lamaie sau o portocala si picura zeama prin toate colturile si ungherele casei. Paianjenii nu suporta mirosul si gustul astringent al citricelor.

Cedrul

Cedrul este repelentul perfect pentru paianjeni, asa ca ia in calcul folosirea acestui lemn la confectionarea mobilei din locuinta si din gradina.

Otetul alb

Amesteca o parte de otet alb cu o parte de apa si toarna solutia intr-o sticla cu pulverizator. Pulverizeaza substanta pretutindeni prin locuinta ca sa omori si sa alungi paianjenii.

Uleiul esential de menta

Paianjenii nu se impaca deloc bine cu uleiul de menta, asa ca de ce nu ai profita de acest lucru la maxim? Amesteca 8 picaturi de ulei esential de menta cu putin detergent de vase si apa si pulverizeaza solutia obtinuta prin toate colturile si ungherele casei. Daca solutia nu este suficient de concentrata, adauga inca 8 picaturi. De asemenea, pentru un repelent si mai puternic poti dilua ulei de menta nu cu apa, ci cu otet.

Castanele

Castanele si nucile sunt si ele foarte buni repelenti pentru paianjeni, alungand paianjenii prin mirosul pe care il emana. Asaza strategic o mana de castane pe tocaria geamurilor si vei scapa rapid de paianjeni.

Mentinerea unei bune igiene

Bineinteles, buna igiena a locuintei contribuie enorm la prevenirea si eradicarea infestatiilor cu paianjeni. Aspira si matura frecvent covoarele si podelele, mentine ordinea in incaperi si indeparteaza obiectele foarte vechi care pot atrage aceste insecte. Daca stai la casa, este deosebit de important sa mentii ordinea si curatenia inclusiv in curte si in gradina.

Despre autor:
DESPRE ROOT CANAL, referinte:


http://theheartysoul.com/dangers-of-root-canals/?t=THS
http://www.myhealthmaven.com/
http://terfinfo.com/Files/Root%20Canal%20News%20Release_2.pdf
http://www.westonaprice.org/holistic-healthcare/root-canal-dangers/
http://www.westonaprice.org/holistic-healthcare/dental-cavitation-surgery/


'via Blog this'

No comments:

Post a Comment