Wednesday, March 9, 2016

What YOU Should Not Do During YOUR Menstrual Cycle

Ce sa Nu faceti in timpul menstruatie; foujan speaker - Google Search:



Daca iti petreci timpul la bucatarie gatind, in timpul menstruatiei, iti asumi riscul de a rani pe cineva. Te intrebi probabil de ce. Raspunsul este simplu; daca gatesti, probabil manevrezi o cratita plina cu apa fiarta. Acum raspunde, daca se intampla sa ai un atac emotional in timp ce tii in maini o cratita plina cu apa fiarta? Poti sa ranesti pe cineva cu usurinta, chiar si pe tine. Asadar, gatitul este unul dintre lucrurile pe care trebuie sa le eviti cand esti in perioada mentionata. Pur si simplu stai la distanta de bucatarie. 

2. Folosirea telefonului 

Motivul pentru care trebuie sa eviti folosirea telefonului este simplu, poti ajunge sa iti suni fostul iubit. Aceasta este o perioada foarte emotionala din luna, probabil te confrunti cu diferite stari tot timpul, te simti singura si in acele momente si este posibil sa faci cea mai mare greseala a vietii tale, adica sa iti suni fostul. Si nu te vei opri aici. Vei vrea sa te impaci cu el si daca o sa te respinga, il vei blestema fara motiv. Asadar, in aceasta perioada emotionala a lunii, cel mai bine este sa tii telefonul la distanta. 

3. Exercitiile de orice fel 

Primul lucru pe care trebuie sa ti-l amintesti este ca nu esti grasa, esti doar balonata din cauza menstruatiei. Odata cu terminarea menstruatiei, vei fi din nou sexy. Ce incercam sa iti spunem este ca nu trebuie sa faci exercitii fizice, riscand sa iti strici noile haine de sport. In acest fel vei reusi sa nu le murdaresti, sau sa le pui la spalat pentru a scapa de pete. 

4. Sa te uiti la comedii romantice 

Comediile romantice nu reprezinta cea mai buna alegere cand esti la menstruatie, mai ales daca esti singura. Daca esti intr-o relatie, ar trebui sa eviti sa te uiti la astfel de filme, deoarece poate ti se va face dor de persoana apropiata si aceasta nu poate fi langa tine. Asadar, esti in perioada cand nu trebuie sa te mai uiti la comedii romantice. Cel mai important lucru pentru tine este sa tii minte ca personajele din filme si oamenii de la TV doar joaca un rol. Viata lor de pe micul ecran poate parea perfecta, dar este vorba doar despre un show, iar realitatea poate fi exact pe dos. 

5. Consumul exagerat de ciocolata 

Nu trebuie sa crezi in toate cliseele pe care le auzi. Doar pentru ca esti la menstruatie, nu inseamna ca trebuie sa te indopi cu ciocolata. Consumul de ciocolata nu te va face sa te simti mai bine. Poti manca niste bomboane, sau cateva cubulete, pentru ca la final nu vei face decat sa te enervezi mai tare. 

6. Discutiile in contradictoriu 

Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri pe care nu trebuie sa le faci in timpul menstruatiei. Dupa cum bine stii, aceasta perioada a lunii poate fi extrem de emotionala pentru tine, iar ultimul lucru pe care ai vrea sa il faci ar fi sa incepi o cearta. Probabil vei ajunge sa spui lucruri urate, doar ca sa ranesti pe cineva, fapt pe care mai tarziu il vei regreta. In aceasta perioada trebuie sa eviti sa te certi cu cineva la care tii, pentru ca va poate afecta relatia. In astfel de momente, trebuie sa te calmezi si sa numeri pana la 10. Lasa cearta pentru alte zile. 

7. Datul jos din pat 

Daca ai o stare proasta, probabil este mai bine sa stai in pat. Cand esti indispusa nu vrea nimeni sa aiba de a face cu tine. Din acest motiv, este mai bine sa stai in pat si sa dormi putin mai mult. Daca poti sta in pat 2-3 zile, fa asta. Dupa ce aceasta criza emotionala s-a terminat, poti sa te ridici. 

8. Lipsa dusului 

Nu este gresit sa faci dus in timpul menstruatiei. Daca vrei sa fii curata si sa te simti bine, baia este mereu cea mai buna alternativa. Poti condimenta atmosfera cu niste vin si muzica pentru a te relaxa. Aceasta baie incredibila iti va face atat corpul cat si mintea sa se simta extraordinar. 

9. Treburile casnice 

Mormanul de haine de pe podeaua din baie si gramada de resturi din bucatarie nu pleaca nicaieri. Asadar, nu trebuie sa te obosesti si sa faci curat imediat, lasa-le acolo si intoarce-te in pat. Citeste o carte sau uita-te la un film. Vei face si curat cand o sa treci de menstruatie. 

10. Mancarea fast food 

Este bine sa stai departe de astfel de alimente in timpul menstruatiei. Restaurantele fast food au in meniu cartofii prajiti, al caror consum probabil iti va inrautati starea. Ce trebuie sa faci este sa stai acasa, departe de burgeri si cartofi prajiti. Mai bine bea o cana de ciocolata calda, sau mananca o salata, cu siguranta iti vor fi mult mai benefice organismului. 

11. Alergatul 

Alergatul in timpul perioadei menstruale este, probabil, una dintre cele mai proaste idei. Nu e momentul sa arzi calorii. Asadar, nu alerga prin parc sau pe scari, ori in jurul blocului in acest timp al lunii. In loc sa alergi, mai bine stai in pat si relaxeaza-te cat de mult posibil. 

12. Statul 

Statul in pat este cheia, caci te face sa te simti mult mai bine. Incearca sa eviti statul pe scaun si incearca sa stai intinsa toata ziua in pat, daca poti. Ai putea sa te intinzi pe canapea si sa privesti la tv, sau in cada ca sa faci baie, ori pur si simplu intinsa in pat. Statul pe scaun si mersul nu te vor face sa te simti mai bine in timpul menstruatiei. Asadar, de ce sa suferi? 

13. Ganditul 

Corpul tau deja este afectat de dureri, de ce sa iti mai pui si mintea sa treaca prin chinuri? Copilul tau poate hrani animalele si isi poate face temele fara tine cateva zile, iar tu nu vei avea dureri de cap. 

Nu intelege gresit, in timpul perioadei menstruale iti poti vedea de rutina zilnica cum o faci de obicei, in restul lunii.

Insa cea mai buna optiune este aceea de a sta in pat si de a dormi cat mai mult, a te relaxa si a evita orice fel de dicutie in contradictoriu. Tine minte acest articol si incearca sa-l urmezi de fiecare data cand esti in perioada menstruatiei. 


Despre Autor: 
Maya este autor pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

Sursa:

http://funny.allwomenstalk.com/things-you-should-never-do-while-on-your-period
http://lishu143.com/2016/01/07/13-things-you-should-never-ever-do-during-your-period/ 


- See more at: http://www.secretele.com/2016/03/lucruri-pe-care-nu-ar-trebui-sa-le-faci.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Secretele+%28secretele%29#sthash.qDfYqWHp.dpuf



'via Blog this'

No comments:

Post a Comment