Thursday, March 19, 2015

Cum Sa Traim Sanatosi, si sa Evitam cancerul de orice tip. Din Secretele, de IANCOV

Am preluat aici o cura a cancerului, in acest caz de colon, prostata, etc. Cum sa traim Sanatosi, Educatie si Nutritie Corecta:


Nutritia 

Exista foarte multe articole si carti care se pot studia scrise pe aceasta tema. Studiindu-le noi ne-am propus sa facem tot ce este posibil pentru a atinge doua obiective principale: alcalizarea organismului si un consum cat mai mic de glucide bazandu-ne pe teroriile conform carora celulele canceroase nu pot supravietui intr-un mediu alcalin si ca acestea s-ar hrani in primul rand cu glucide. 

Alimente strict interzise: 

• laptele de origine animal si derivatele sale (branza, iaurturi), cu exceptia cremei superoxidante Budwig 

• Zaharul alb, faina alba de grau, nu macaroane, ori fainoase, DOAR QUINOA e voie
 
•Carne de orice fel, inclusiv mezelurile, conserve 

•Alcool, cafea, ceai negru 

•Uleuri rafinate sau dublu rafinate. 

O data la 7 zile se pot manca: oua sau peste, daca chiar se considera necesar. 

Obligatoriu sa nu lipseasca zilnic: 

•ceai verde; 

•curcuma (la plafar sub forma de praf si 1-2 tablete Curcumin 95 – Secom); 

•usturoi si ceapa crude; 

•varza alba sau rosie (cruda); 

•broccoli (crud); 

•Suc de iarba de grau (eu am comand iarba de la eldorplant.ro); 

•Sucuri de sfecla rosie, morcovi, broccoli, ghimbir, patrunjel; 

•Crema superoxidanta Budwig. 

Masurarea alcalinitatii se poate face cu hartie turnesol sau cu benzi special ce se pot achizitiona la adresa: http://www.alcalinizare.ro/product_info.php/products_id/78

In cazul meu, dupa 1 an si 4 luni de regim drastic, alcalinitatea este la 6,5-6,75 Tot nu am atins valoarea optima de 7. 

Alcalinizarea apei si oxigenare 

Pentru alcalinizarea apei am cumparat si montat un aparat special de pe beorganic.ro Se poate foarte bine cumpara si apa Perla Moldovei cu pH alcalin (in plafaruri) sau Qlarivia (de la Helpnet sau Mega Image). 

Pentru oxigenare: exercitii zilnice de respiratie (60 de respiratii zilnic in natura, preferabil). Daca va permiteti, eu am incercat si sedinte de oxigenoterapie hiperbara (in Bucuresti se pot face la hiperbar.ro). 

Suplimente nutritionale 

Aici va recomand sa consultati o persoana cu cunostinte de in domeniu: noi am lucrat la inceput cu Tudorita Profir din Brosteni, Suceava, iar apoi datorita distantei cu dr. Catalin Luca din Bucuresti. Am mai colaborat de asemenea pe partea de nutritie cu dr. Albu Horatiu si dr. Corneliu Moldovan. Le puteti gasi adresele de contact la o simpla cautare pe google. 

O zi din viata mea!

Dimineata 

0,5 l apa alcalina (ionizator sau Perla Moldovei sau Qlarivia) 

Apa cu ½ lingurita de bicarbonat de sodiu, ½ lamaie si 2 lingurite de ulei de masline 

200 ml argila alba (se dizolva de seara in apa, dimineata se amesteca cu lingura de lemn) 

La diferenta de 15 minute: 

Curcuma praf + 1 lingurita de miere 

Ceai verde (sencha japonez, NU CHINEZESC) - se fierbe apa cam la 70-80 grade, apoi se lasa la infuzat in cana de ceramic intre 5 si 10 min. 

La diferenta de 30 minute: 

Suc de iarba verde (se incepe cu 25ml, apoi se creste treptat doza pana la 100 ml) – iarba se poate procura de pe site-ul www.eldorplant.ro. 

Suc din sfecla rosie si morcov. 

La diferenta de 30 de minute: 

Micul dejun: amestec pasat in blender din: migdale si nuci (se pun de seara la inmuiat), seminte de susan, floarea soarelui, hrisca, 5-10 samburi de caisa amari, goji si karob 

Suplimente de dimineata 

Gustare 1 

Crema superoxidanta Budwig: Pentru fiecare porţie folosiţi 15 – 25 ml ( 2 linguri) din ulei de in presat la rece şi cantitatea corespunzătoare de urdă ( de obicei 50 - 60g) care printr-o foarte bună mixare, absoarbe complet uleiul de in. Mixarea temeinică este foarte importantă deoarece urda, prin proteinele sale bogate în sulf, creşte foarte mult protecţia şi biodisponibilitatea imenselor cantităţi de acid alfa-linolenic din uleiul nativ de in. Noi mai adaugam si: seminte de in pisate si fructe (struguri negri, cirese, mere sau zmeura, catina) 

Pranz 

Ex: 

Supa de legume gatita fara ulei; 

Supa cruda mixata din rosii, castraveti, ceapa, usturoi, avocado; 

Supa din broccoli cu smantana de caju (caju lasat la muiat in apa 2-3 ore si mixat) 

1-2 felii de paine tip wassa - Burger Utyp (o cumparam de la Kaufland); painea trebuie sa nu contina faina alba si drojdie, noi cautam sa fie din secara; 

Spanac cu smantana de caju (caju lasat la muiat in apa 2-3 ore si mixat); 

Salata: rosii, varza, ceapa, ridichi, castraveti, varza, baby spinach; 

Fasole/pastai gatita cu apa si ceapa; 

Quinoa fiarta; 

Ciuperci fierte (pleurotus sau hribi folosim noi in general) cu ceapa si usturoi; 

Vanata cu ceapa si ulei de in; 

Mamaliga din faina de mei. 

Obligatoriu consum usturoi si ceapa (crude) si noi mai punem in oricare dintre mancaruri pentru proteina seminte de canepa si fulgi de drojdie inactive. 

Suplimente 

Gustare 2 

Ceai verde; 

Eventual la 30 de minute dupa ceai crema superoxidanta Budwig, 

Seara (nu ar trebui sa depaseasca ora 19) 

Lapte de migdale (migdale lasate 2-3 ore la inmuiat in apa si date apoi prin storcator) cu fulgi de ovaz integral; 

Uneori mai mananc fructe sau felie de vinete cu ceapa si salata de rosii. 

Suplimente 

Lectiile predate de cancer 

Pentru viata, in general… 

Corpul nostru functioneaza in baza unor multiple reactii chimice. Orice introducem in noi (alimente, emotii, bauturi, sentimente, oboseala, credinte) influienteaza aceste reactii, uneori ireversibil. Orice exces sau deviere de la “normal” dauneza foarte grav. 

Starea de sanatate este direct legata de pH. Un pH sub 7 insemna boala. Mentinerea unui pH de 7 este ideal. Aceasta se poate face prin consum combinat de apa alcalinizata, alimente puternic alcaline, dar si printr-o stare emotionala echilibrata. 

Masurarea alcalinitatii se poate face cu hartie de turnesol. 

Detoxifierea organismului in general si cea a colonului in mod deosebit este obligatorie cel putin o data pe an. Este foarte importanta, de asemenea, si “detoxifierea emotionala”. 

Relatia cu doctorii… 

In cazuri celor mai mici simptome este foarte important sa gasiti un doctor dispus sa va efectueze un control amanuntit, indiferent de varsta. In sistemul de stat, exista reticenta in a prescrie RMN, CT din cauza costurilor, in sistemul privat doctorii internisti sunt in general fara experienta. Dumneavoastra trebuie sa va documentati si sa ii convingeti sa vi se faca analizele in detaliu. Un caz de cancer detectat in faza incipienta are mari sanse de vindecare! 

Pentru “a se acoperi”, mai ales in cazuri grave, doctorii au obiceiul de a exagera gravitatea bolilor. Indiferent de rezultatul analizelor, de ce va spun ei (statistici, diagnostic etc.) ramaneti pozitivi“. 

- See more at: http://www.secretele.com/2015/03/confesiunile-unui-prieten-care-ajuns-in.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Secretele+%28secretele%29#sthash.lO0iR83S.dpuf

Alexander Loid, "CODUL VINDECARII"

No comments:

Post a Comment