Friday, April 3, 2015

Cum A Scapat de cancer, Dieta de Fructe si Biwa Cha, excelent Remediu




In ciuda acestor minusuri, n-am avut probleme majore de sanatate, cu exceptia celei legate de sani si care avea drept cauza, fara doar si poate, disfunctiile hormonale care incep sa se manifeste cu ani buni inainte de menopauza. Si o hipertensiune arteriala, tot urmare schimbarilor interne aduse de varsta, dar si pe fond emotional. 

N-am avut cultul mersului la doctor, dar din cand in cand mi-am verificat starea de sanatate prin analize, o ecografie sau un consult de specialitate. Dupa operatia la sani, am inteles ca apropierea de menopauza implica tot felul de riscuri si am largit un pic aria investigatiilor, pentru a afla daca tranformarile de care vorbeam mai sus nu aluneca pe o panta nedorita. 

Rezultatele erau de fiecare data in limite normale. Consideram sanatatea un dar care mi se cuvenea. Nu socoteam ca trebuie sa fac nimic special ca sa o pastrez. Intrasera investigatiile periodice in rutina, incat parea de la sine inteles ca rezultatele nu pot fi decat bune. Pe acelasi fond de liniste si incredere, m-am prezentat pentru rezultat si in urma cu cativa ani. Eram in mare graba, pentru ca imi lasasem familia in masina. Ieseam cu totii in oras cand mi-am amintit ca trebuie sa iau rezultatul si am preferat sa fac o escala scurta, ca sa scot problema de pe agenda. Imi amintesc surpriza neplacuta pe care mi-a facut-o asistenta care, in loc sa imi inmaneze rezultatul, m-a invitat sa iau loc spunandu-mi ca trebuie sa intru musai la medic. Asa i s-a transmis. 

Am crezut ca este vorba despre o eticheta la care clinica tine, aceea ca medicul sa interactioneze cu pacientul la fiecare intalnire. Dupa cateva zeci de minute in care am avut nenumarate tentative sa plec, cu gandul la biata mea familie care amorteste in masina, mi-a venit randul. Nu m-am abtinut si am lasat sa transpara iritarea mea legata de timpul prea lung de asteptare doar pentru ca medicul sa aiba satisfactia de a-mi transmite rezultatul prin viu grai. 

”Am avut un motiv. Luati loc. Rezultatul nu este bun, eu as zice chiar alarmant. Sunt necesare si alte investigatii pentru a confirma diagnosticul, dar cred ca nu e bine deloc”, mi-a spus medicul simplu, parand a ignora tonul meu usor sarcastic de mai devreme. Eram muta de uimire. Mi s-a uscat si amarat brusc gura, semn ca bila mea a reactionat nervos. 

Evident au urmat investigatii care au culminat cu biopsia, ocazie cu care s-a practicat rezectia unei portiuni in speranta ca zona afectata este una mica si in felul asta poate fi indepartata. N-a fost sa fie asa, rezultatul biopsiei relevand faptul ca leziunea depaseste granitele taieturii, fiind necesara extirparea extinsa, cu ganglionii aferenti, pentru a preintampina invazia. 

Oricat as fi incercat sa ma pacalesc ca lucrurile nu-s atat de serioase cum par, in acest moment am stiut clar ca ma asteapta o lupta lunga, acerba si neobosita, din care speram sa ies invingatoare. 

Am insistat asupra acestui moment pentru a se intelege ca asa vin vestile in viata, fulgerator. In viata oricui, nu numai a mea. Scena tipica din filmele lacrimogene cu protagonisti loviti de soarta, se muta brusc in realitate. Exact atunci cand, intr-o relaxare totala, te pregatesti, spre exemplu, sa iesi cu familia in oras. 

Ce-am simtit? Greu de descris si greu de imaginat pentru cei care n-au trecut printr-o astfel de experienta. 

Am trecut intai prin faza negatiei. Am crezut initial ca este o greseala: sigur nu e rezultatul meu. Apoi am trecut prin faza acceptarii:cred ca e ceva, dar poate nu atat de grav. Apoi prin faza sperantei: orice ar fi, trebuie sa se poata face ceva. 

Aceste etape au fost de fapt un amalgam de sentimente, de ganduri, de intrebari, de indoieli. Este greu de explicat si pentru mine, insa orice fel de sentimente m-au incercat, dar cel de deznadejde totala, nu. M-am intrebat ce anume m-a adus aici si am inteles rapid ca sunt singura vinovata. Viata imi intocmise nota de plata. Nu m-am lamentat. Mi-am radiografiat propria viata fara prea mult sentimentalism, ca si cum ar fi fost vorba de altcineva. Analizam la rece situatia si posibilele solutii ca si cum n-as fi fost eu subiectul. Si am concluzionat rapid ca existenta mea trebuie sa se schimbe din temelii, altfel n-am sansa de izbanda. Lucru care s-a si intamplat aproape instantaneu, dumnezeu ajutandu-ma sa gasesc rezolvare pentru toate. Evident, prima mea speranta s-a indreptat spre dieta Rudolf Breuss, pe care o experimentasem deja anterior cu bune rezultate si pe care am inceput-o imediat. 

TRATAMENTUL TOTAL AL CANCERULUI – Rudolf Breuss 

1. SUCUL DE LEGUME: 

-300 g sfecla rosie 

-100 g morcovi suculenti 

-100 g telina 

-70 g cartofi 

-30 g ridiche neagra 

Legumele se curata, se cantaresc, se trec prin storcator si se strecoara prin trei randuri de tifon ca sa nu ramana absolut niciun reziduu. Se face proaspat in fiecare zi. 

2. CEAIUL DE SALVIE (Salvia officinalis) 

Intr-o jumatate litru de apa care fierbe se pune salvie cat se ia cu trei degete si se fierbe exact 3 minute, il tragi de pe foc, lasi putin si adaugi putina sunatoare (Hypericum perforatum) si roinita (Melissa officinalis) pentru aroma. Dupa 10 minute de infuzare se strecoara si se bea in timpul zilei rece, neindulcit. 

3. CEAIUL PENTRU RINICHI 

Se bea doar trei sapatamani si sunt necesare pentru aceasta perioada urmatoarele cantitati: 

-15 g coada calului (Equisetum arvense) 

-10 g urzica (Urtica dioica) 

-8 g troscot (Polygonum aviculare) 

-6 g sunatoare (Hypericum perforatum) 

Se maruntesc bine plantele si se amesteca. Intr-o cana de apa fiarta se pune din amestec cat iei cu trei degete si se lasa 10 minute la infuzat, apoi se strecoara si lichidul se pune intr-o cana. Peste zatul ramas se pun alte doua cani de apa fierbinte si se fierb 10 minute. Se strecoara si se amesteca cu ceaiul din prima cana. 

4. CEAIUL DE NAPRASNIC (Geranium robertianum) 

Intr-o cana de apa fiarta se pune cat iei in trei degete si se lasa zece minute la infuzat, dupa care se strecoara. Se bea rece, neindulcit. 

5. SUPA DE CEAPA 

Se taie o ceapa intreaga, de marime mijlocie, cu tot cu coaja galbena exterioara. Se prajeste in ulei vegetal pana devine aurie, se adauga 500 ml de apa rece si se lasa pana la fierbere si se amesteca pana se inmoaie ceapa. Se adauga legume rase foarte fin si se strecoara bine ca sa nu scape niciun reziduu solid prin trei randuri de tifon. 

CUM SE TINE CURA IN MOD CORECT: 

Dimineata: 1/2 ceasca ceai pentru rinichi se bea rece, cu lingura, sorbind incet si amestecandu-l foarte bine cu saliva, apoi se inghite. Dupa 20 - 30 minute se bea o ceasca de ceai de salvie, la fel cu lingura si amestecata bine cu saliva. La un sfert de ora se ia cate o gura de suc care nu se inghite imediat si se insaliveaza. 

Pana la prinz se iau cam 10 - 15 inghitituri de suc. 

La pranz:1/2 ceasca de ceai pentru rinichi. Pana seara se mai bea din cand in cand cate o inghititura de suc si o cana de ceai de napraznic. 

Seara: 1/2 ceasca de ceai de rinichi si atat. 

In situatiile de slabiciune se poate bea si o cana de supa de ceapa. 

REGULI DE BAZA: 

* totul se soarbe, nu se bea, si se amesteca bine cu saliva inainte de a fi inghitit 

* se strecoara extrem de bine atat sucul, cat si ceaiurile, fiind interzisa ingerarea oricarui element solid, reziduu de planta din ceai sau leguma din suc 

sucul de cartof da un gust rau, dar este extrem de necesar celor cu tumori la ficat. Daca nu se suporta gustul sucului cu cartof, se bea separat un ceai de coji de cartofi 

* ceaiul pentru rinichi nu se bea decat 3 saptamani, NU MAI MULT, dupa care se continua cura pana la 42 de zile 

* NU SE CONSUMA NIMIC pe perioada celor 42 de zile, doar sucul si ceaiurile 

Cura se bazeaza pe detoxifierea totala o organismului si pe mentinerea lui la limita subzistentei, fara proteina, din studii ajungandu-se la concluzia ca intr-o astfel de situatie, sangele devoreaza tot ceea ce este strain corpului 

* nu se bea suc mai mult de 500 ml pe zi 

* nu se iau medicamente in timpul curei, vitamine sau altele 

* cel putin o data pe zi – clisma cu apa calda + musetel (Chamomilla chamomilla, Chamomilla recutita) 

in caz de afectiuni ale articulatiilor, sunt recomandate pe perioada curei bai de coada calului (Equisetum arvense), flori de fan sau paie de ovaz 

* pe perioada curei este interzis cu desavarsire fumatul 

* se sta in aer curat si se evita efortul fizic exagerat 

Pentru intarirea inimii – 5 – 10 ml extract de gherghina dimineata (am gasit la plafar sub forma de fiole) 

Pentru prevenirea deficientei de calciu se bea ceai de patlagina ingusta (Plantago lanceolata), lichen de piatra (Cetraria islandica), rotunjoara (Glechoma hederacea) si flori de lumanarica (Verbascum phlomoides, Verbascum thapsus), in parti egale (le-am gasit la plafar, dar dupa indelungi cautari). 

Inutil, cred, sa precizez faptul ca legumele, fructele trebuie sa fie pe cat posibil netratate chimic, iar plantele medicinale crescute in zone nepoluate.


Despre autor : 

Maria este autor pentru secretele.com. Doresc ca experienta mea in aplicarea terapiilor alternative sa constituie un mic sprijin pentru cei care au nevoie! Articolele Mariei le puteti citi si pe blogul personal - 


- See more at: http://www.secretele.com/2015/04/tratamentul-total-al-cancerului-rudolf.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Secretele+%28secretele%29#sthash.jTfBlpl1.dpuf


Type: Herbal
Scientific Name: Eriobotrya japonica
Caffeine: None
Flavor: Earthy, very mild, subtle hint of sweetness
Color: Light reddish brown

About Biwa Cha

cup of Biwa cha (Japanese Loquat leaves tea)
Biwa Cha is made from dried leaves of Japanese Loquat tree, a large evergreen shrub native to subtropical southern Japan. It is a mild and pleasant beverage, with numerous health benefits. It is quick and easy to prepare at home, as Japanese have done for centuries. You can serve it hot or cold.
The glossy leaves are picked green, after which they are thoroughly washed and cleaned. After a period of drying, the leaves are chopped into small pieces and become ready for brewing.

Tanzaku-kiri 

For higher quality, Japanese cut the dried leaves in ribbon-shape strips, in a style called Tanzaku-kiri (短冊きり). The larger cut Tanzaku-kiri leaves remain closer to their original, natural form, at the same time minimizing oxygen exposure along the cut edges.

How to Prepare

Japanese Senjiru Method

Senjiru (煎じる) brewing in essence is a rapid boil, followed by simmer and then cool down period. It is a time-tested Japanese method for extracting the maximum goodness locked deep in the leaves, and to deliver the optimum combination of aroma, flavor and color. 
The following instructions are for making four 250ml (8 oz) cups of Biwa Cha:

Wild-Harvested Japanese Herbal Teas

Centuries-old Traditions of Japanese Health, Beauty and Longevity

How to make Japanese Style Loquat Tea (Biwa Cha)-1
Pour a little more than 4 cups of cold water into a tea kettle.* Add 5 grams of Biwa leaves (about 2 heaping tablespoons.) 
* You will end up with 4 about cups of Biwa Cha, since you will lose some water to evaporation. 

Important

How to make Japanese Style Loquat Tea (Biwa Cha)-2
Heat to a full, rolling boil. 
How to make Japanese Style Loquat Tea (Biwa Cha)-3
Turn heat down, and simmer for 15 minutes. 
How to make Japanese Style Loquat Tea (Biwa Cha)-4
Turn heat off, and wait for about 10 minutes.
How to make Japanese Style Loquat Tea (Biwa Cha)-5
Strain and serve. Use a fine mesh tea strainer for best results.
Serve hot or cold.

About Water Quality

Biwa Cha is a mild and subtle tea. If your tap water tastes bad, then so probably will your tea.
You should use fresh, good quality water without a lot of minerals (but not distilled water) to get the best flavor out of your tea. If using tap water, let it run cold for at least 10 seconds before using it.

Using a Non-reactive Kettle

Herbal teas, and indeed all teas, should be prepared in kettles made from a material that is as non-reactive as possible. The material your kettle is made of can chemically react with water, and cause contamination.  
Aluminum kettles should definitely to be avoided. Aluminum is a reactive material which has been proven to cause toxic contamination. Glass, ceramic, stainless steel, enamel, marble or cast iron are excellent non-reactive, non-toxic materials.

Principal Benefits

  • Beautifying skin 

  • Healing inflammatory skin conditions such as Psoriasis, Eczema and Atopic Dermatitis

  • Nonsteroidal anti-inflammatory (NSAIDs)

  • Antitussive (cough suppressant)

  • Expectorant (promoting expulsion of phlegm and mucus)

  • Appetite suppressant

  • Insulin regulation

In Japan, Biwa Cha is widely consumed for beautifying skin and healing inflammatory skin conditions such as Psoriasis, Eczema and Atopic Dermatitis. Biwa Cha is also consumed in Japan and China as an alternatives to antitussives (cough suppressant) and expectorants (promoting expulsion of phlegm and mucus) medication.
Scientific studies suggest that loquat leaves reduce sugar cravings and could be beneficial in insulin regulation and appetite suppression. Because of its potent anti-inflammatory properties, Biwa Cha is considered as possible alternative to NSAIDs (Non-steroidal anti-inflammatory drugs.)
Scientific studies have shown that various compounds in loquats promote powerful physiological actions such as anti-inflammatory, cough suppressant, getting rid of phlegm and mucus, appetite suppression and insulin regulation. Contains natural high-fiber complex sugars (polysaccharides), which suppress sugar cravings. [See References 1-5]
Also, a number of recent studies have shown that compounds in Loquat can combat type 2 diabetes. According to 2010 study published by PubMed.gov (US National Institute of Health) "The findings provide a nutritional basis for the use of loquat as a functional food factor that may have benefits for the prevention of hyperlipidemia and diabetes." [See Reference 6]

References

  1. Biwa Facts - Planet Botanic Canada - planetbotanic.ca 

No comments:

Post a Comment